В Україні розпочався масовий рух по боротьбі з легалізацією ЛГБТ товариств і педофілією

Протягом двох днів в Івано-Франківську проходила акція об'єднання громадських організацій  «Рух Чистих Сердець» по збору підписів проти легалізації в Україні ЛГБТ товариств та поширенню гомосексуалізму та педофілії.

Як повідомив «Малакаві» організатор акції Роман, протягом двох днів в обласному центрі Прикарпаття вдалося зібрати понад 3800 підписів. За його словами, підписи під зверненням до Президента України в основному ставила молодь (70 % від загальної кількості), решта — це люди похилого віку.

Роман зазначає, що кампанія «Руху Чистих Сердець» — аполітична. Вона спрямована виключно на боротьбу з легалізацією ЛГБТ товариств, яким останнім часом влада дала зелену вулицю. Зокрема,  9 лютого 2011 року Міністерством юстиції України антиконституційно зареєстрована «Рада ЛГБТ» – рада лейсбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, трансcексуалів. Також 15 лютого цього року Верховна Рада України ратифікувала Європейську Конвенцію про усиновлення дітей одностатевими парами.

Внаслідок цього, говорить Роман, 20 лютого в Донецьку відкрита 1-ша церква гомосексуалістів ЛГБТ-центр «Сотника Корнилія». А 28 лютого  вперше в історії України влада допустила «законний» продаж української дитини двом геям з Бельгії.

«Ця гидотна лізе до нас з Європи. Вона направлена на руйнування одвічних українських цінностей, української духовності», — говорить Роман.

За його словами, організатори акції направили звернення до депутатів Івано-Франківської  міської та обласної рад із закликом вжити заходів щодо: незаконної легалізації Ради ЛГБТ, впровадження гендерного законодавства, ювенальної юстиції.

За словами Романа, аналогічні звернення розглянули і підтримали депутати Львівської та Тернопільської рад.

Довідка

1 березня 2011 року в Україні розпочалася безстрокова акція –  «Твій лист врятує Україну». Вже зібрано понад 30 тис. листів. Акції уже пройшли у Львові, Тернополі, Самборі, Дрогобичі, Стрию, Трускавці, Рава-Руській та Червонограді.

Сьогодні і завтра підписи будуть збирати в Хмельницькому, а на вихідних — в Кам’янці-Подільському.

 

Леся, 14.04.2011 11:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини