ПР заявила, що Податковий майдан профінансував Сорос

Представники Партії регіонів заявляють, що «Податковий Майдан» фінансував Джордж Сорос і Борис Березовський.

Про це газеті «Сегодня» заявив депутат від ПР, коментуючи твердження лідер Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що Сорос виділив кошти для того, щоб підгодовувати в Україні групу молодих людей, які б могли за варіантом північної Африки запустити в країні будь-які процеси.

«Єфремов не з тих, хто говорить просто так, та й закриту інформацію він отримує регулярно, — сказав співрозмовник газети. — До того ж установлено, що «Податковий Майдан» спонсорували Сорос і Березовський. Точніше, ту його частину, яку очолював Данилюк».

Такі заяви зявилися не випадково, адже буквально вчора Олександр Данилюк, лідер громадського руху «Спільна справа» заявив про нову всеукраїнську акцію, яка отримала назву День гніву і має пройти в усіх містах країни 14 травня.

«Це стандартна реакція влади на такі заяви», — говорить Вадим Мамєдов, координатор громадського руху «Спільна справа».

За його словами, інформація про те, що Сорос і Березовський фінансували Податковий Майдан чи фінансують рух — це «нагла брехня».

«Наш рух зародився одразу після «Податкового Майдану», і по сьогодні ми на самофінансуванні», — повідомив «Малакаві» Вадим Мамєдов.

За його словами, «Спільна справа» живе за кошти, від людей, яким не байдуже доля країни.

Вадим Мамєдов зазначає, що рух «Спільна справа» обєднує не тільки підприємців, а й лікарів, вчителів, пенсіонерів, тобто всіх простих українців. Більше того, щоб змінити ситуацію в державі на краще, «Спільна справа» готова до обєднання зі всім політичними силами і громадськими рухами, які є опозиційними до влади. В тому числі готові долучитися і до акції «Вперед», яку вчора проанонсувала народний депутат Наталія Королевська, правда, вона, на разі, як кажуть в «Спільній справі», на контакт із ними йти не хоче, хоча мета у них спільна.

Леся, 14.04.2011 14:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини