Звернення Юрія Романюка до журналістів та регіоналів

Сьогодні, 23 березня, у своїй високопафосній партійній промові як голови Партії регіонів, він же Прем’єр-міністр України Микола Азаров, на Всеукраїнському з’їзді депутатів усіх рівнів від Партії регіонів, безапеляційно заявив про височезні досягнення свого уряду у соціальному захисті пенсіонерів, в частині встановлення соціально низьких тарифів на комунальні послуги в розмірі всього 10 відсотків від рівня пенсії, що є абсолютно безпрецедентним досягненням його уряду в усьому світі! І тільки безвідповідальна опозиція (сподіваюся що він мав на увазі і  «ВО «Батьківщину») не бачить справжніх досягнень і позитивів від мудрої політики уряду Азарова-Януковича!

І навів приклад, відійшовши від письмової доповіді. Що виявляється, у двох пенсіонерів з пенсією (наприклад) по 1000 грн. у кожного, сумарний розмір місячного пенсійного забезпечення від держави складає 2000 грн., то вони повинні платити за всі комунальні послуги в розмірі не більше 10 % від пенсії, і складати до 200 грн. А по аналогії, якщо пенсіонер живе один, і має пенсію 1000 грн., то сумарний розмір всіх комунальних витрат не повинен перевищувати 100 грн. у місяць. А від 800 грн. пенсії – 10 % складає  80 грн.!

А тепер я, депутат обласної ради, звертаюся до усіх не заангажованих на політичних уподобаннях журналістів, і до всіх членів Партії регіонів, знайти, скажімо, в місті Києві, Івано-Франківську або моїй рідній Коломиї, хоть одного(!) пенсіонера чи пару(!) пенсіонерів, які за січень чи лютий місяць 2011 року сплатили зі своєї пенсії всього 100 грн. за усі(!) комунальні послуги, із розрахунку на 1 пенсіонера! У перелік комунальних послуг входить, як мінімум:

         1) квартирна плата;

         2) оплата за газ;  

         3) оплата за світло;

         4) оплата за воду, каналізацію і водовідведення;

         5) оплата за теплопостачання;

         6) оплата за вивіз сміття;

         7) оплата за прибирання (під’їзду) будинку і прибудинкової території…

Оплату за домашній телефон, інтернет, кабельне телебачення НЕ враховується.

Депутат Івано-Франківської обласної ради, голова фракції «БЮТ» в обласній раді Юрій Романюк.
Леся, 23.03.2011 17:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини