Романюк: Всі дуже «вдячні» уряду Азарова за величезні «інвестування» капіталу у прикарпатську нерухомість

                                                                       З А Я В А

                     ФРАКЦІЇ «БАТЬКІВЩИНА» В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ

                                             ПРО ПОЛІТИЧНУ СИТУАЦІЮ В УКРАЇНІ



Україна очманіло відмітила сумні роковини перебування при владі т.зв. команди «рефформаторів та проффесіоналів», єдиним вагомим і цілком заслуженим здобутком якої є небачена злиденність десятків мільйонів пересічних громадян, на фоні небаченої динаміки збагачення переважно не українських мільярдерів! Їх в країні налічується вже 21! Сумарним офіційним статком понад 58 млрд. доларів США, що на 17 млрд. більше, а ніж державний бюджет України на 2011 рік!

Проте, «…чорніше чорної землі блукають люди»! У тричі, за рік, збільшив свій капітал найнаближеніший до автора заклинання «Покращу життя вже сьогодні!» бізнесмен-депутат, належний до тієї ж партії, до якої причетна переважна більшість олігархів, а інша стоїть в черзі на право купити їх партбілет для спокою!

Сьогодні сесія прийматиме Програму соціально-економічного розвитку області на 2011 рік, без жодної(!) контрольної цифри, яку б громада області знала, що отримає на капітальне будівництво об’єктів соціально-культурного призначення. Уряд, який в народі сприймається виключно, як «команда проффесіоналів», не здатен впродовж трьох місяців(!) навіть визначити суми для регіонів, яких дуже любить і за який щоденно турбується. Дотурбувався до того, що в країні, як під час голодомору 37-38 років зникла гречка, а якщо десь і є, то по вартості 1,5 кг гречки за банку червоної ікри. В народі, гостроязикі «прихильники» уряду Азарова, вже жартують, щодо розмови бабусі з онуком: «Ось ти тепер онучок намазуєш гречку на хліб, а раніше ми її їли ложками!»

Кілограм борошна вартує літрові високооктанової бензини А 95. Яка погана була Юлька, з її бензиною по 3,20 та 5,10. Тепер файнезна та й таньша по 10,50, а доки закінчиться ця сесія, та дасть Бог доживемо до позачергової наступної, буде всі 12-15 грн.

Так дійсно, «Жити стало краще, жити стало веселіше»! Тільки питання, КОМУ? Я навіть знаю їх поіменно: Янукович-Азаров-Фірташ-Хорошковський…плюс 21 мільярдер як мінімум, і багатьом тим, хто дихає їм у потилицю, у черзі до списку дяді «Форбса». А чи хтось знає про справжні реальні статки родини Кучми, чи Януковича? Але, я знаю ще й 46 мільйонів пересічних українців, у щоденній ганебно-принизливій черзі за повернення 100 грн. свого ж депозиту, з «Родовідбанку», та близько 46 млн. грн. неповернутого громаді Івано-Франківської області бюджетного депозиту, з якого б влада мала профінансувати вже виконані на мільйони гривень роботи. Я знаю, про сто тисяч голодних шахтарів з луганщини, які не мають змоги купити хлібини попоїсти, бо команда професіоналів з «ПР» тих міст забула завезти борошно, для його випічки! І вони тижнями ходили на роботу, напевно намазуючи масло прямо на ковбасу. А там понад 90 відсотків вдячних виборців «регіоналів»! Я знаю, що вперше за останні 10 років на Прикарпатті, не має вакцин проти туберкульозу, і її змушені самостійно закуповувати батьки немовлят, та родини хворих інфікованих, бо в державі не вистачає грошей у держбюджеті! Бо за ці гроші додатково «покращили життя вже сьогодні» Генеральній прокуратурі на 800 млн.грн., МВС на 1,3 млрд.грн., СБУ на 0,5 млрд.грн. То звідки для бідного гуцула будуть гроші у держбюджеті Азарова-Януковича, на такі дурниці, як вакцина проти туберкульозу, або інсулін для діабетиків всієї держави загалом, та Прикарпаття зокрема!

Ми, всі дуже глибоко «вдячні» уряду Азарова та Президенту Януковича за величезні «інвестування» капіталу у прикарпатську нерухомість! Адже, як не влити 33 млн. грн. на «актуальну» реконструкцію державної резиденції «Гута», під час кризи і шаленого зубожіння народу, вартість якої у двічі перевищує компенсацію постраждалим прикарпатцям під час повені минулого року. Ми, зі слиною на щоках та споднях, «дочекалися» від парламентської більшості, уряду Азарова та Президента Януковича понад мільярд грн. на відновлення наслідків повеневої стихії 2010 року, яку нам так переконливо обіцяв губернатор того року. Влада почули кожного! Наші гроші пішли на закупівлю гелікоптера для президента за 144 мільйони, ще понад 80 млн. грн. на вертолітний майданчик у Києві, ще 20 млн. грн. на вертолітний майданчик для президента у Каневі, ще 12 млн. грн. на реконструкцію одного-двох поверхів КМУ, щоб Азарову комфортніше було турбуватися про народ, та різних «кровосісь»! Тіпа тих, котрим на послуги таксі з «Кончє-Заспи» до Києва і на зворот, не вистачає 700 тис. грн. у рік з держбюджету, для повного щастя.

Зате, сьогодні область, усі райони і міста, тотально сидять на кредитній голці бюджетної реанімації бюджетної сфери всієї області. На виплату заробітної платні та оплати за комунальні послуги у бюджетників банально немає грошей з держбюджету! Тому всі годуються кредитами комерційних банків.

Боюсь, що з такими здобутками у державі та області, наше «Писанкове Прикарпаття» у ц.р. перетвориться на «Деградоване Прикарпаття»!

На тлі такої, цілком очікуваної всенародної радості від «покращення життя вже сьогодні», виборці Івано-Франківщини сподіваюсь проголосують у 2015 році за заклинателя цього зомбування, всього 70 голосів, а не те що 70 % , як дехто безапеляційно анонсував! Народні апеляції ви скоро почуєте!!!

А свідками якого тріумфу небачуваної досі демократії, свободи слова та дотримання прав Людини, ми з вами є! За відпиляну голову ката України Сталіну влада «шиє» роки ув’язнення щирим патріотам з «Тризубу», а вандалів пам’ятника Шевченка ніхто навіть не збирається розшукувати, або навіть порушувати за фактом кримінальну справу!

Чи посміла би сьогоднішня влада боротися із живими Бандерою та Шухевичем, як вони по блюзнірські сміливо борються з ними мертвими?

Замовників вбивства Гонгадзе ні спецслужби, ні генпрокуратура, ні слідчі 10 років, понад три президентських терміни, знайти не можуть, та відверто не бажають, бо справжні замовники вбивства і виконавці наполегливо допомагали прийти до влади тому, хто обіцяв «почути кожного», а зараз вони усі, у поті чола цілодобово працюють над фальшуванням справ проти Тимошенко та окремих членів її уряду, за що сьогодні «Вона» щоденно ходить на спілкування до слідчих, а екс-урядовці місяцями безвинно сидять у будзигарнях та катівнях Януковича!

А в цей час, коли Хорошковський з Фірташем і Ко деребанять повернуті високовладною братвою, в їх спільний «общак», 12 млрд. м. куб. народного газу, рідненький їм «МАССАД» таємно, а може санкціоновано, викрадає з під їх набріоліненого газом та баксами носу, арабських спеціалістів з території України.

Політична фракція «Батьківщина» в обласній раді і надалі принципово і категорично відстоюватиме інтереси громади області, громадянські права, свободу слова, права людини, плюралізм думок, захищатиме злиденних і турбуватиметь про немічних! Але всі сьогоднішні можновладці повинні знати і пам’ятати, що історія повторюється по спіралі, і «Весна переможе!» Народ не терпітиме далі цей антиукраїнський, українофобський та україноненажерливий режим злодіїв та корупціонерів! Не довго вам ще пити народну кров, принижувати українську історію, пам’ять, духовність, релігію, конфесії, святині, культуру, мову, освіту…

Ви ще почуєте голос народу, як у 2004 році, а ми почуємо гуркіт реактивних двигунів, що забирають усю нечесть швидкоруч втікаючу за кордон!


Геть уряд «кровосісь» Азарова! Геть президентство Януковича!


Слава Україні!
Героям Слава!



Від фракції «Батьківщина»
в обласній раді Юрій Романюк
Леся, 21.03.2011 14:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини