"Громадська ініціатива" надала допомогу дитині з ДЦП

На Коломийщині на одну щасливу дитину стане більше.

Так Івано-Франківська обласна громадська організація "Громадська ініціатива" спільно із благодійним фондом "КРОНА" реалізувала в селі Лісний Хлібичин, що на Коломийщині, благодійний проект, котрий був скерований на надання допомоги у здобутті освіти дитині із ДЦП Вінтонюку Івану.

"Дитина обдарована, але вона не може відвідувати заняття у школі, навчається дистанційно, - розповідає член правління ГО "Громадська ініціатива", депутат облради Олександр Левицький. - Для покращення можливості здобуття освіти дитині необхідний ноутбук... Також для покращення якості життя дитині потрібен візок... Все це закуплено на благодійні кошти... Узагалі витрачено біля 9 тисяч гривень".

До слова, нещодавно, на сході мешканців села Лісний Хлібичин прийнято рішення про утворення подібної громадської організації в селі, щоб брати участь у подібних проектах.

"Допомагати потрібно завжди, особливо тим, хто цього потребує...робити те, на що, найчастіше бюджетних коштів не вистачає", - наголосив Олександр Левицький.

Додамо, що благодійним фондом "КРОНА" за минулий рік реалізована не одна програма по допомозі тим хто цього потребує в різниїх куточках Прикарпаття.

У "КРОНІ" кажуть, що надалі намагатимуться докластися до того, щоб зробити якомога більше добрих справ для людей, що обділені державою та суспільством.
Леся, 10.03.2011 12:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини