В Коломиї міліція затримала обкрадача дачних будиночків

Працівники коломийської міліції напередодні затримали 34-річного місцевого жителя, підозрюваного у скоєнні крадіжки.

Про це повідомляє обласне УМВС.

На той час правоохоронці мали підстави вважати цього коломиянина причетним до викрадення чужого майна з дачного будиночка на околиці міста. Утім, як з’ясувалося згодом, на ньому - не лише цей “гріх”.

Під час затримання зловмисника міліціонери виявили, що для вчинення майнового посягання коломиянин використовував автомобіль з підробленими документами. На вимогу працівників Державтоінспекції пред’явити свідоцтво про реєстрацію на машину “Івеко”, за кермом якої він перебував у цей момент, чоловік надав документ з явними ознаками фальшування.

Відтак було встановлено, що насправді автомобіль з вказаними даними зареєстрований у сусідньому Городенківському районі, до того ж це легковик - старенькі “Жигулі” першої моделі.

Тож наразі співробітники міліції перевіряють, яким чином відбулося “переселення” реєстраційних документів, а також з’ясовують, чи затриманий автомобіль не перебуває у розшуку.

Тим часом машину помістили на майданчик тимчасового зберігання автотранспорту.

Що ж до затриманого коломиянина, то зараз вирішується питання про порушення щодо нього ще й кримінальної справи за підробку документів.
Леся, 03.02.2011 18:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини