Телефонного злодія таки спіймали

Наприкінці грудня минулого року в Калуський міськвідділ міліції на Івано-Франківщині надійшло одразу три заяви про злочини, предметом вчинення яких були мобільні телефони.

Про це повідомляє обласне УМВС.

Щоправда, майнові посягання були скоєні у різний спосіб. Так, 71-річний мешканець міста «хіміків» повідомив правоохоронцям, що на вулиці на нього напав грабіжник, який силоміць заволодів телефоном.

В іншому випадку жертвою злочинного зазіхання невідомця став відвідувач кафе, який необачно залишив свій пристрій стільникового зв’язку на столі без нагляду.

Того ж вечора у міліцію звернувся і 47-річний житель райцентру, який розповів, що невідомий чоловік «виманив» у нього телефон під приводом передзвонити.

Проаналізувавши пояснення потерпілих, оперативники карного розшуку зробили припущення, що до скоєння усіх цих злочинів може бути причетна одна й та ж особа, яка, до того ж, не мешкає у Калуському районі.

Як повідомив начальник карного розшуку Калуського міськвідділу міліції Ігор Мандрик, в ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 23-річний житель Верховинського району. Щоправда, задля того, щоб затримати уродженця гірського села, калуським міліціонерам довелося виїжджати аж у Чернівецьку область.

Як виявилося, фігурант кримінальної справи – далеко не новачок у злодійських витівках. Торік він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок.

Крім того, з’ясувалося, що останнім часом верховинець проживав в обласному центрі, а також постійно здійснював по області «вояжі» буцімто з метою реалізації лісопродукції. Принаймні так затриманий пояснив правоохоронцям мету свого перебування у Калуші.

У свою чергу, працівники міліції ретельно перевіряють спритного зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.
Леся, 02.02.2011 12:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини