Шлемко: Бюджет-2011 є одним із найгірших за останні десять років

Бюджет-2011 є одним із найгірших за останні десять років за розвитком економіки та піклування про добробут громадян країни.

Про це "Малакаві" заявив нардеп Дмитро Шлемко.

"Доброго у цьому бюджеті немає нічого, це точно, - каже Дмитро Шлемко. - Він вкотре засвідчує, що тепер бюджетні кошти буде легше розкрадати... Чого варті лише гарантії Кабміна під інфраструктуру, Євро 2012".

Дмитро Шлемко стурбований і тим фактом, що в бюджеті на наступний рік жодної копійки не передбачено на розвиток областей. Навпаки, з регіонів до Києва забиратимуться ще більші кошти.

"Соцгарантії нижчі, чим навіть у 2009-2010 роках... На розвиток культури, духовності також отримає значно менше не тільки того, чого потребує, а й того, що отримувало раніше..., - коментує нардеп. - Ще раз повторюсь, що в бюжеті-2011 все спрямовано на те, щоб легше розкрадалося...".

Нагадаємо, шо учора Верховна Рада України прийняла за основу законопроект "Про Державний бюджет України на 2011 рік", поданий Кабінетом Міністрів України. За відповідну постанову проголосували 275 з 425 народних депутатів.


Леся, 15.12.2010 14:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини