Шлемко дякує краянам


Народний депутат України та керівник обласного штабу ВО "Батьківщина" Дмитро Шлемко висловив подяку усім виборцям краю, які все ж прийшли на місцеві вибори 31 жовтня та проголосували.

"Шановні краяни! Висловлюємо щиру подяку Вам за те, що 31 жовтня  2010 року Ви прийшли на виборчі дільниці і віддали свої голоси за кандидатів в депутати в місцеві ради  та кандидатів на посади міських, сільських та селищних голів – представників національно-демократичних, в т.ч. й партії „ВО „Батьківщина”. 

Наша команда, яка йшла на вибори,  сповідує принципи демократичної, суверенної, незалежної і правової держави з європейськими стандартами життя громадян,  єдиної української державної мови, економічної і, насамперед, енергетичної незалежності, прагматичних та паритетних взаємин із державами – сусідами.

Незважаючи на те, хто очолить органи місцевого самоврядування на Івано-Франківщині, хочемо запевнити Вас, що наша політична сила, наші депутати, представники партії „ВО „Батьківщина”, на яких посадах вони б не були, і надалі будуть відстоювати ті ідеали та цінності, за які Ви прийшли і проголосували на виборчих дільницях. Повірте, що те, про що проголошували ми  на зустрічах з Вами, що покладено у передвиборчі програми  обласної, міських та районних партійних організацій,  ми будемо втілювати в життя, наша Івано-Франківська політична команда дотримає своїх  обіцянок.
 
А отже ще раз щиро дякуємо, дорогі прикарпатці, за Вашу підтримку, за громадянську позицію та громадську активність.

Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту і благополуччя в сім’ях, віри, що прикарпатці стануть жити краще, що проблем в кожного стане менше".

З повагою, 
народний депутат України, 
керівник виборчого штабу 
обласної партійної організації  „ВО „Батьківщина”                         Д. Шлемко.

Леся, 11.11.2010 15:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини