Турчинов: Феномен тушок - це не питання БЮТ, а заслуга влади Януковича

Політична продажність під назвою "тушки" з'явилася тільки тоді, коли до влади прийшов Янукович.

В цьому переконаний один із лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов.

"За урядування Тимошенко тушок не було, бо влада не тиснула і не залякувала опозицію...не спокушала оремих депутатів кейсами із грошима, - каже Олександр Турчинов. - Феномен "тушки" з'явився у процесі утвердження влади Януковича, адже не маючи більшості в Парламенті, Партія регіонів банально докупила собі депутатів".

За словами Турчинова, за Уряду Тимошенко від партії Регіонів тушки не відбігали, бо тодішня влада подібних методів не застосовувала. Так само, тодішня влада не зводила рахунки зі своїми політичними опонентами.

"Жодного нема прикладу, щоб по нашій вказівці податкова зупиняла перевірками ті підприємства, які належали регіоналам або тим, хто за них голосував", - зауважує Турчинов.

Екс-перший-віце-прем'єр переконаний, що сьогодні, в умовах авторитарної країни працювати в опозиції є величезним іспитом, скласти який здатні не усі.

"Той,хто має якийсь бізнес не може встояти перед тиском влади. Вони не витримують роботи в опозиції...здаються, відходять", - зазначив Олександр Турчинов.


Леся, 09.12.2010 15:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини