"Ураган" виходить на четверте місце

Івано-Франківський "Ураган", розгромивши рівненських "кардиналів", вийшов на чисте четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату України з футзалу у вищій лізі.

Якщо не на довго заглибитися в історію, то в першому турі цього чемпіонату франківські футзалісти гостювали у Рівному і зазнали там прикрої поразки 0-4, після якої тренер "Кардиналу" дозволив собі висловитися про "Ураган", як команду посередню та провінційну, місце якій в середині...

Цікаво, що після розгрому в Івано-Франківську він висловлювався зовсім інакше...

Розпочали команди без розвідки, відразу кинувшись на ворота суперників, але відкрити рахунок в матчі судилося господарям - Сержао пробив, м'яч потрапив у Піддубного і по-зрадницьки залетів у ворота.

Після голу, "Ураган" продовжував атакувати. Моменти за моментами в ці хвилини сипалися на ворота стража воріт "Кардиналу", який виручав партнерів, як міг, але черговий удар у виконанні Цвєлих із майже нульового кута Дєнюжкін таки проспав - м'яч цілком на його совісті.

Завершив гольову феєрію у першому таймі Біро Жаде, який після скидки Шотурми елегантно пробив у кут воріт.

В другому таймі гра не змінилася - "Кардинал" намагається атакувати, а забиває "Ураган".

22-хвилина - Цвєлих після пасу Ярого і 4-0, 31-хвилина - Ренатіньйо після обіграшу захисника гостей і 5-0.

Завершив розгром той таки Ренатіньйо - після пасу з правого краю франківський бразилець, якого залишили одного перед воротами, точно і сильно пробиває під перекладину - 6-0.
Леся, 06.12.2010 12:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини