"Ураган" підписав бразильців

На днях один із флагманів українського футзалу Івано-Франківський "Ураган" підписав тріо бразильців, а вже сьогодні відбулося представлення новачків команди - Сержао, Біро Жаде та Ренатіньо.

Хоча, слід зазначити, що двоє з них - Сержао та Біро Жаде - мають азербайджанське громадянство. Цього року на чемпіонаті Європи з футзалу вони разом із азербайджанською збірною зайняли четверте місце на турнірі кращих команд Європи, поступившись у матчі за бронзу чехам, а Біро Жаде, з п'ятьма голами став одним із найкращих бомбардирів того чемпіонату.

За словами президента клубу Олександра Бубена, новачки команду підсилять і допоможуть "Урагану" здобути золото чемпіонату.

"Впевнений, що унікальний стиль гри наших бразильців прикрасить команду і зробить гру, яку ми любимо, іще видовищнішою", - зазначив він.

Бразильці випромінювали впевненість в своїх силах і пообіцяли зробити усе можливе, що "Ураган" піднявся на щабель вище.

"Треба тренуватися і команда, я впевнений, досягне великих результатів", - сказав Сержао.

Новачкам вручили футболки із їх номерами, які бразильці вибрали самі та побажали якнайшвидше оволодіти українською мовою.

Додамо, що сьогодні о 16-45 в манежі коледжу фізвиховання відбудеться відкрите тренування "Урагану", де уболівальники на власні очі зможуть побачити франківське бразильське тріо.
old_editor, 19.10.2010 16:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини