Незабаром розпочнеться реєстрація на ЗНО

15 грудня розпочинається реєстрація абітурієнтів на ЗНО-2011.

Про це розповів на прес-конференції голова Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук.

За словами Богдана Томенчука, наступного року ЗНО проходитиме в тому ж форматі, що й у 2010 за єдиним винятком - додалася російська мова.

Також деякі зміни стосуватимуться реєстрації. Якщо минулого року вона відбувалася виключно через мережу інтернет, то у 2011 році формат реєстрації можна охарактеризувати, як "інтернет плюс пошта".

"Кожен охочий зайде на сайт, знайде там бланк реєстрації, роздрукукє його та відправить нам поштою, - говорить голова РЦОЯО. - Зазначу, що тепер реєстрація буде персональною відповідальністю того, хто реєструється".

Додамо, що реєстрація на пробне тестування проходитиме з 10 листопада до 10 грудня. Вартість тестування складатиме 84 гривні - це на 22 гривні більше, аніж у 2010 році.

Також Богдан Томенчук відзначив велику роль співпраці із владою у якісній підготовці до проведення ЗНО в області.

"Одним із елементів підготовки до ЗНО є співпраця із органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Результат такої співпраці — розпорядження голів облдержадміністрацій про створення належних умов для проведення зовнішнього незалежного оцінювання, - каже Богдан Томенчук. - У нас така співпарця є і нам трішки легше, аніж іншим центрам".
Леся, 01.11.2010 15:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини