На ВАТ "Прикарпаттяобленерго" введено режим підвищеної відповідальності працівників

З 30 жовтня по 1 листопада на ВАТ "Прикарпаттяобленерго" введено режим підвищеної відповідальності працівників.

Про це "Малакаві" повідомили у прес-службі підприємства.

Дане рішення має на меті забезпечити безперебійне енергопостачання об’єктів виборчих комісій по виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів для створення належних умов у період підготовки та проведення виборів.

У філіях товариства було обстежено схеми зовнішнього електропостачання виборчих дільниць та усунуто усі виявлені при цьому порушення. Також проведено позаплановий інструктаж оперативному та ремонтному персоналу щодо дій в умовах виникнення аварійних ситуацій на виборчих дільницях. 

За словами прес-служби "Обленерго", на період виборів було організувано необхідну кількість ремонтних бригад, у тому числі з чергуванням на дому, та резервних оперативно-виїзних бригад, забезпечено чергування інженерно-технічного персоналу. Усі бригади забезпечено необхідними матеріалами, транспортом, паливно-мастильними матеріалами та засобами зв’язку.

Для уникнення можливих провокацій енергетики перевірили наявність замків на всіх об’єктах розміщення трансформаторних підстанцій, від яких підключені виборчі дільниці. 

"Ми сподіваємось на безперешкодне волевиявлення громадян краю", - зауважили у "Прикарпаттяобленерго".
Леся, 29.10.2010 12:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини