Попри всі негаразди, у місті зроблено багато - Анушкевичус

Попри всі негаразди, а це і фінансово-економічна криза, і нестабільність держави, в Івано-Франківську зроблено багато.

У цьому впевнений міський голова Віктор Анушкевичус.

"Так, але не всі мешканці про це знають, адже є видиме і невидиме..., - каже міський голова. - Зокрема басейни, те, що зроблено міській лікарні та пологовому будинку. Я заявляю, що в основі нашої політики була й буде, перш за все, людина".

Також серед власних досягнень Віктор Анушкевичус вважає і вкладення у медицину міста 28 мільйонів гривень, збільшення фінансування позашкільної освіти у чотири рази, безкоштовне харчування учням 1-4 класів.

"У мене є команда - це Саєвич, Лис, Федорук, Сусаніна, Верес, Масляк, Матешко. До цих людей у мене претензій не було. Якщо переможу, то вони усі будуть на своїх місцях, - розповідає мер. - Помилки були, але не помиляється той, хто нічого не робить...".

Віктор Анушкевичус обіцяє збудувати шість нових дитячих садків у місті та приміських селах. У Хриплині та Крихівціях добудувати школи. Планує створити кардіоцентр та продовжити модернізацію закладів охорони, відновити НД «Княгинин», провести реставрацію стадіону «Рух», встановити ще п'ятнадцять майданчиків із штучним покриттям. 

"Щодо бюджету міста, то на 2011 рік він буде кращим, - заявляє Віктор Анушкевичус. - Це вже не буде бюджетом виживання. Це буде бюджет розвитку".
Леся, 26.10.2010 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини