Я можу навести лад в Івано-Франківську - Ільницький

Я можу навести лад в Івано-Франківську лад, бо знаю, як це зробити.

Про це на сьогоднішній прес-конференції розповів кандидат на голову обласного центру Михайло Ільницький.

"Я не вперше іду на вибори. У 2002 році я йшов самовисуванцем до Верховної Ради, - розповідає кандидат. - Тепер іду вдруге... Я не політик, я людина поза політична, але я зможу навести в місті порядок, в тому числі й в господарці, адже знаю, що це таке із середини".

Михайло Ільницький стверджує, що раніше центральна влада була непрофесійною, на відміну від теперішньої.

"Зараз у владі ми маємо професіоналів. Порівняти навіть Могильова та Луценка...", - каже Михайло Ільницький.

За його словами, влада міста повинна ретельніше слідкувати за дотриманням громадського порядку. Байдуже, що впливу міський голова на начальника міліції міста не має.

"Якщо хтось із міліції буде працювати непрофесійно, ми на сесії міської ради висловимо йому недовіру й до нас прислухаються і знімуть з посади таку людину, - говорить Михайло Ільницький. - Також, можна створити муніципальну міліції, щоб помагала... Треба подбати й про пільги та заробітну плату міліціонерам... І узагалі, можна буде перевдітися у спортивний костюм і вечором, разом з вами (до журналістів) вечором переверіти, як же працює міліція... Я знаю, як вона повинна працювати...".

Попри те, що кандидату не давали можливості зустрітися із людьми на кількох підприємствах міста, він упевнений, що його почули і люди зроблять правильний вибір.
Леся, 26.10.2010 15:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини