Маленький сільський SOS перед виборами

На адресу "Малакави" надійшов лист від одного із читачів ресурсу. Друкуємо його у повному обсязі.

"У Тисмениці повінь тотально знищила городи. Ні картопельки, ні цибульки. Зеро. Але ціни на овочі та фрукти відчутно вищі ніж в обласному центрі. Торговий парадокс розшифровується дуже просто. На в'їзді у Тисменицю місцевий мер поставив знаки "В'їзд вантажному транспорту заборонений". Вантажівки з овочами не можуть в'їхати на місцевий ринок. Тобто, фермери з сусідніх сіл, чи Тернополя заблоковані. Перед Тисменицею, на трасі, поряд з ментами, крутяться перекупники, котрі товар скуповують і на тисменицькому базарі накидають, скажімо на капусті, 40-50 копійок. Так само і картопля, цибуля, перець, зерно, мука, цукор і т.д. Хто придереться? Все ж по закону! Майже кожна родина зараз робить запаси на зиму. У містечку живуть 10-15 тис. мешканців.Рахуйте. 
Минулі роки фермер восени у будь-який час заганяв машину на будь-яку вуличку і там продавав свій товар. Потім переїжджав на іншу. Ще й заносив мішки тобі додому. 
Ця історія до питання легальних відкатів. За це не судять. Та і хто тим займеться, коли зараз всі бігають запінені - вибори..."
Леся, 11.10.2010 11:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини