За людей, які стартують із порушення закону про вибори голосувати не варто - Шахоріна

В обласному центрі виборчий процес розпочався із масових порушень закону про вибори.

Про це сьогодні, на круглому столі на тему дотримання закону про вибори політичними силами та громадськими організаціями, заявила директор КП "Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр" Вікторія Шахоріна.

Зазначимо, із п'ятдесяти запрошених політичних сил та громадських організацій на круглому столі були присутні лише близько десяти. Усі більш-менш значущі політичні сили цей захід проігнорували.

"Як бачимо, що ні Закон України, ні розпорядження міського голови для сьогоднішніх кандидатів не указ, - каже Вікторія Шахоріна. - Завдяки їм місто перетворилося у смітник, передвиборча реклама розміщена хаотично, тобто будь-де. А так бути не повинно".

Вікторія Шахоріна наголосила, що від сьогоднішнього дня усі попередження закінчилися і тепер на порушників будуть накладатися штрафи.

"Ми маємо лідируючу трійку порушників - це Олійник, Соловей та ВО "Свобода, - зазначає Вікторія Шахоріна. - У нас є два підприємства, які займаються розклейкою передвиборчих матеріалів. Звертатися слід до них. Якщо ні - штраф за порушення благоустрою міста".

Також Вікторія Шахоріна вважає, що за людей, які розпочинають свою передвиборчу гонку із порушень закону голосувати не варто.

"Вони викликають тільки неповагу", - зазначила вона.
Леся, 24.09.2010 13:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини