Прикарпатські комуністи мають намір подолати 3% бар'єр

Комуністична партія Україна, яка з приходом нової влади максимально активізувала свою роботу, в тому числі й на Прикарпатті, очікує подолати 3% бар'єр в області.

Як розповів кореспонденту "Малакави" перший секретар обласного обкому партії Володимир Стула, своїх кандидатів КПУ має намір висувати у всіх можливих округах.

"Ми будемо виставляти своїх кандидатів і до обласної та міської ради Івано-Франківська, а також до всіх рад нижчого рівня, - говорить Володимир Стула. - Ми будемо претендувати і на посади сільських голів в найбільших селах області".

За словами першого секретаря обласного КПУ, у партії сподівають, що прикарпатці підтримають їхніх кандидатів.

"Результат спрогнозувати дуже важко, адже відомо, яке ставлення до нашої політичної сили в краї, - каже він. - Але так, як ми чітко стоїмо на своїх позиції із захисту трудового народу, то, думаю, що виборці підтримають наших кандидатів, в тому числі й тих, хто йде по мажоритарних округах".

До речі, КПУ уже розпочала активну піар-кампанію в Івано-Франківську. Комуністи пішли дещо не звичним способом свого просування і не зупинились на розклейці своїх плакатів. Так вчора в центрі міста стояв автобус із гучномовцем, який крутив пісні із промовистими текстами "І Лєнін всегда молодой".
Леся, 23.09.2010 15:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини