Бачу ціль, не бачу перепон.Соловей прозвітував перед франківчанами

За старою доброю традицією перед черговими виборами усі політичні сили та їх лідери звітуються перед виборцями за виконану роботу.

От  і майбутній кандидат в мери Юрій Соловей прозвітував про чотири роки роботи "Громадського Форуму Івано-Франківська".

За його словами, ГФ вдалося за цей час зробити багато - це й відкрити з десяток соціальних аптек та магазинів, й встановити нові дитячі майданчики (які за неофіційною інформацією встановлювалися аж ніяк не за кошти ГФ, а за кошти самих мешканців), й відкрити безкоштовну юридичну приймальню. Не міг Юрій Соловей не згадати і про свою боротьбу із міською владою за тарифи на комунпослуги й епопею про встановлення індивідуального опалення (до слова, всі намагання поскандалити із владою - ні до чого не привели, тобто галасу багато - результату як того - повний нуль).

Зазначимо, що Юрій Соловей так хоче стати міським головою Івано-Франківська, що уже публічно обіцяє за 5 років зробити місто одним із найкращих в Україні.

Він зазначає, що його команда готова взяти на себе відповідальність за розвиток міста.

"Якщо є бажання й ціль, то ніяк перешкод не існує", - відзначає Соловей.

Додамо, що у неділю в муздрамтеатрі відбудеться офіційне народне висунення лідера ГФ Юрія Солов'я в кандидати на посаду міського голови обласного центру.
Леся, 22.09.2010 15:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини