Відставка президії політичної ради «Нашої України» - це початок докорінних реформ у партії — Шкутяк

Сьогодні відбулася прес-конференція Івано-Франківського штабу політичної партії "Наша Україна", основною темою якої був старт передвиборчої кампанії та оновлення партії.

 

Івано-Франківська організація партії заявила про повну готовність до виборів та проведення конкретної роботи в місті та області.

 

"Ми маємо склад людей, які будуть балотуватися в депутати на виборах до органів місцевого самоврядування. Зараз команда людей, що працює в штабі - це фахівці, люди досвідчені, які мають позитивні напрацювання у різних сферах діяльності", - повідомив керівник міського штабу, голова партії "Наша Україна" в Івано-Франківську Олег Коржак.

 

В суботу, 9 вересня в Києві на засіданні політичної партії "Наша Україна" у відставку подав весь склад її президії. Та в п'ятницю відбудеться з'їзд, на якому оберуть голову Ради партії.

 

"Відставка президії політичної ради "Нашої України - це початок докорінних реформ у нашій партії. В п'ятницю ми оберемо нового голову ради патрії - це оновлення "Нашої України" - розповів керівник обласного штабу партії, народний депутат України Зіновій Шкутяк.

 

Ідеологічні спрямування партії "Наша Україна" будуть ті ж самі, які вони затвердили на Майдані.

 

"Ми й надалі відстоюємо ідеї демократії, національного відродження та європейської інтеграції, з якими партія йшла до суспільства" - сказали керівники Івано-Франківської організації партії "Наша Україна".


Лілія Горковенко

Леся, 20.09.2010 21:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини