"Прикарпаття" знову поступається. Тільки завдяки втручанню губернатора ми вийшли на поле - Пташник

Івано-Франківське "Прикарпаття"  поступилося у кубковому матчі луганській "Зорі".

Не зважаючи на далеко не основний склад, гості протягом цілого матчу диктували супернику свої умови.

Про що мова, коли  прикарпатці за увесь поєдинок жодного разу так і не влучили у рамку воріт "Зорі", а сама гра, у виконанні підопічних Сергія Пташника, радше нагадувала "відбування номера".

Після того, як на 39 хвилині Семененку вдався хороший удар і м'яч опинився у сітці воріт Локатиря, команди заспокоїлися і  матч протікав у спокійному руслі. Лише на 89 хвилині, коли футболістам "Прикарпаття" вдалося затиснути суперника біля їхніх воріт, публіка ожила, однак витиснути хоча б щось із цього господарям не вдалося.

Чергова поразка франківчан поставила багато запитань, але основне із них - чи вийдуть підопічні Сергія Пташника на наступний матч? За неофіційною інформацією, фінансова ситуація у клубі критична, а футболісти погрожують президенту страйком.

«Знаєте, ще вчора ввечері я не знав, чи відбудеться матч взагалі. Наскільки мені відомо, тільки завдяки втручанню губернатора ми вийшли на поле. Ситуація сягла критичної точки. За регламентом ми маємо надати супернику для тренування десять м’ячів. Але їх у нас просто немає! Отож перед грою «Зоря» розминалася ігровими м’ячами, а ми – іншими», - сказава після матчу Сергій Пташник.
Леся, 23.09.2010 14:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини