"Прикарпаття" розпочинає із перемоги. Наші хлопці просто більше хотіли виграти - Пташник

Івано-Франківське "Прикарпаття" із перемоги розпочало двадцятий, ювілейний чемпіонат України в першій лізі, перегравши вчора непоступливу Кіровоградську "Зірку".

Слід зазначити, що враховуючи те, що повноцінних тренувальних зборів "Прикарпаття" не пройшло, зігравши лише два контрольних поєдинки, то в багатьох уболівальників закрадалися сумніви, чи готова команда до сезону?

Стартові хвилини матчу підтвердили усі прогнози - гості міцно заволоділи ініціативою й раз за разом турбували володіння Локатиря. Чого варті моменти із виходами один на один із голкіпером "Прикарпаття" нападника "Зірки" Юрія Гріщенка та удар у стійку воріт господарів Ситніка.

Тим часом у протилежних воріт моментів майже не було. Помітна була незіграність команди Пташника, яка виливалася у зливу неточних передач.

Із цікавинок першого тайму можна відзначити зупинку матчу арбітром на дві хвилини для того, щоб гравці змогли перепочити та попити води, адже спека на стадіоні була неймовірна.

Невідомо, які слова для своїх підопічних знайшов Сергій Пташник у перерві, але на другу половину матчу вийшло зовсім інше "Прикарпаття". Склалося таке враження, що команди просто помінялися футболками.

Моменти у воріт Белошапки у другому таймі з'являлися регулярно і на 63 хвилині господарі таки забили - це новачок "Прикарпаття" Калайда елегантно перекинув воротаря гостей.

Прикарпатці незадовго до закінчення матчу мали можливість подвоїти перевагу, але Батальський не реалізував пенальті.

Після матчу тренер гостей похвалив своїх підопічних за пристойну гру у першому таймі. Тренер прикарпатців Сергій Пташник відзначив велику жагу до перемоги його команди і сказав, що попри відсутність повних тренувальних зборів "Прикараття" не буде хлопчиками для биття у цьому сезоні ні для кого.

"Я боявся початку матчу, адже ми мали мало часу на підготовку. Перший тайм був доволі сумбурним, але вже у другому моя команда показала хорошу гру й заслужено перемогла, - каже Сергій Пташник, - Мої футболісти просто більше хотіли виграти".
Леся, 19.07.2010 12:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини