Цей матч став для нас ключовим. Перемога практично залишила «Прикарпаття» у першій лізі — Пташник

Івано-франківське «Прикарпаття» завдяки перемозі над другою командою столичного «Динамо» суттєво збільшило свої шанси на збереження прописки в першій лізі чемпіонату України по футболу.

Зазначимо, що після серії із трьох перемог поспіль, динамівці приїхали до Франківська за четвертою, проте футболісти «Прикарпаття» зробили усе можливе, щоб порадувати своїх шанувальників, яких на стадіоні зібралося чимало, перемогою та яскравою грою.

Початок матчу, як і уся гра, проходила під диктовку більш іменитого суперника. Франківці час від часу відповідали атаками, які втім серйозної небезпеки для воріт гостей не становили.

Після перерви команди заграли активніше та значно жорсткіше у єдиноборствах. Раз по раз удари молодих динамівців достигали цілі й раз по раз вони ставали усе не безпечнішими. У ці хвилини лише завдяки стражу воріт «Прикарпаття» Локатирю вдалося стримати натиск динамівців.

І тут, як грім серед ясного неба, став гол нападника господарів Ревуцького, який після стрімкої атаки господарів із лівого флангу закрутив м’яча у самісінький кут воріт Загладька.

За час, що залишився, кияни не створили жодної реальної загрози для взяття воріт і франківці спокійно довели матч до перемоги.

На прес-конференції тренери обох команд відзначили гол Ревуцького, назвавши його фантастичним.

«Так сталося, що цей матч став для нас ключовим. Перемога практично залишила «Прикарпаття» у першій лізі, — говорить тренер «Прикарпаття» Сергій Пташник, — Ми довго не перемагали вдома. Гадаю, після цього гравці заграють розкутіше. Ми й справді забили фантастичний гол. Мабуть, перемога для нас була важливіша».

old_editor, 13.05.2010 22:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини