"Свобода" посварилася із Тимошенко

  Скандалом закінчився учорашній мітинг опозиції під стінами Верховної Ради.

Прес-служба "Свободи" заявляє, що КЗУ порушив усі домовленості, щодо проведення мітингу 7 вересня.

"Багато людей, які прийшли послухати Олега Тягнибока, так і не змогли цього зробити", - йдеться в заяві прес-служби. - Представники БЮТ просто не надали йому слово".

Замість нього на сцену вийшла член політради партії Ірина Фаріон, проте, почувши щось, що її було не до вподоби, ультимативно покинула сцену.

Уже в кулуарах відбулася розмова між нею, та Юрієм Луценком, який запитав, де ж Олег Тягнибок, на що Ірина Фаріон відповіла, що його зараз тут немає. На це Юрій Луценко заявив, що якби Олег Тягнибок був присутнім на мітингу, то йому обов'язко надали б слово.

Після мітингу можна було спостерігати в натовпі Олега Тягнибока, який обурено розповідав, що йому, на жаль, так і не вдалося виступити перед людьми, а він сам перебував на мітингу увесь час.

За словами голови Івано-Франківського осередку ВО "Свобода" Олександра Сича, Олег Тягнибок дійсно перебував на мітингу.

"Напередодні мітингу було проведено засідання Комітету захисту України, на якому була погоджена програма зхаходу, - говорить Олександр Сич. - Від "Свободи" мало виступати троє людей - Калайда, Тягнибок та Фаріон. Натомість слово дали лише Ірині Фаріон, а сама Тимошенко підходила до мікрофону тричі. Ще й Луценко, який лукаво брехав, що Тягнибока немає. Є сотні фотосвідчень, які суперечать словам Луценка...".

Олександр Сич каже, що "Свобода" й надалі буде співпрацювати із усіма, хто бореться проти діючого режиму.

"Проти режиму, а не за свій імідж, - говорить головний свободівець області. - Такі дії БЮТ - це примітивні дії політичної сили, яка уже втрачає свою вагу, проте судорожно намагається врятуватися, ставлячи підніжки своїм союзникам".
Леся, 08.09.2010 16:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини