Тягнибок не буде співпрацювати із опозицією - політолог

  Заяви очільника ВО "Свобода" Олега Тягнибока про те, що вони готові співпрацювати з усіма, окрім Партії Регіонів, є лише політичним піаром.

Такої думки притримується політолог Олександр Колядко.

"Заяви сьогоднішніх лідерів опозиції про наміри вести спільні дії не є чимось неочікуваним, - каже політолог. - Вони позитивно відображаються у свідомості електорату, що опозицію підтримує. Інша справа, якби Тягнибок робив заяви про те, що "Свобода" не буде діяти спільно ні з ким - це б відкинуло частку його електорату".

Політоло вважає, що попри усі заяви Олега Тягнибока, "Свобода", через свою ідеологічні настрої, не буде співпрацювати ні з ким.

"Насправді, "Свобода" є чітко ідеологічною політичною силою, котра є єдиною достатньовідомою у ніші ультранаціоналістичних сил. Вона не буде і близько ні з ким із опозиції співпрацювати, щоб не заплямувати свою ідеологічну репутацію, - говорить Олександр Колядко. - Радикальні політичні сили завжди намагаються діяти окремо, оскільки радикалізм їх і вирізняє серед інших і гарантує їм сталу частку електорату. Співпраця з іншими політсилами обезличує їх та робить схожими на інших".
Леся, 19.08.2010 15:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини