Катеринчук закликає опозицію до голодування. Навіть, якщо його не буде - це запам'ятається - політолог

  Заклики лідера ЄПУ Миколи Катеринчука до об'єднання усіх опозиціонерів в єдиному пориві голодування за свободу слова, які він озвучив в ефірі одного із українських телеканалів, є давньою та дієвою зброєю усіх опозиціонерів.

Таку думку висловив політолог Олександр Колядко.

"Під час відпустки у політиків є можливість нагадувати про себе виборцям іншими методами, аніж це робиться під час звичайного політичного процесу, - говорить політолог. - В даний момент люди намагаються відволіктися від політики, від її офіційної частини. В свою чергу, політики намагаються зробити щось схоже на те, чим займаються люди в літній період, тим самим створивши образ "свого хлопця".

За словами Олександра Колядка, для опозиційних сил, яких є багато, на даний момент є актуальним пошук неординарних форм змагання під назвою "Хто більший опозиціонер".

"Янукович їде на Сорочинський ярмарок, хтось демонстративно порається на дачі, а хтось пропонує голодування, - каже Олександр Колядко. - Голодування - це давній елемент опозиційності. Це запам'ятається, навіть, якщо самого голодування і не буде. Якщо ж буде, то Катеринчук проводитиме його виключно із дружніми собі опозиціонерами (Тимошенко, Яценюк), щоб не підвищувати рейтинг іншим".
Леся, 18.08.2010 15:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини