День Незалежності по-франківськи: толока, вишиванки та феєрверк

  Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус закликав громадськість міста напередодні Дня Незалежності України провести загальноміську толоку.

Відповідне звернення він озвучив на учорашній прес-конференції.

"Я звертаюсь до всіх жителів Івано-Франківська у переддень Дня Незалежності - найбільшого державного свята. Нам всім слід прийняти участь не тільки у святі, а й у самій підготовці до нього, - говорить міський голова. -  Є пропозиція, щоби двадцять першого серпня провести загальноміську толоку, яка має стати традицією і саме таким чином належно підготуватись до відзначення свята і пошанувати пам'ять усіх тих, хто виборював незалежність. Також, звертаюсь до всіх керівників установ, підприємств, організацій - потрібно привести свої тереторії до належного стану. Таке ж завдання поставлене перед усіма жителями міста".

Також міський голова вирішив підняти патріотичний дух франківчан та запропонував 24 серпня усім ходити у вишиванках.

"Ще хочу звернутись до всіх, хто вважає себе патріотом своєї держави, обов'язково прийти 23 серпня на Вічевий Майдан о 19.00 і пошанувати державний прапор України, - каже Віктор Анущкевичус. - Безумовно, 24 серпня о 12.00, незважаючи ні на які справи, прошу своєю присутністю вшанувати День Незалежності України. І я хотів би, що Майдан був заповнений людьми. Ми просимо прийти у  національному одязі і цим підтвердити, що ми готові відстоювати свою незалежність".

Також зазначимо, що попри указ Президента про заборону, феєрверк в Івано-Франківську 24 серпня, все ж таки, буде.

"Погодні умови дозволять - про це повідомили нам у гідрометеоцентрі" - зазначив мер міста.



Леся, 18.08.2010 16:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини