Я бачу перспективу у майбутньому Івано-Франківська — Білик

Сьогодні відбулось засідання Дорадчої ради, на якому начальник управління економічного та інтеграційного розвитку МВК Богдан Білик розповів підприємцям про прибутки, видатки та рейтинги Івано-Франківська у сфері економіки та інноваційних технологій.

 «На даний час тридцять чотири підприємства дають 82 % прибутку. Прогресуючою є будівельна галузь. Обсяг її роботи за 2009 рік склав 43 %, проте за півріччя 2010 року обсяг будівельних робіт склав сто тринадцять мільйонів гривень. За рейтингом промислової діяльності обласних центрів Західного регіону на 2009 рік, Івано-Франківськ зайняв третє місце за обсягом реалізованої продукції на 2537,3 мільйони гривень. На першому місці іде Львів», — зазначив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик.

 Головним завданням на даний час, на думку Богдана Білика, є впровадження інноваційних технологій та підняття міста на більш високий рівень в плані економіки.

 «Я бачу перспективу у майбутньому, тому що в даний час у сто дев’яносто підприємств вкладено інвестиції із сто тридцяти п’яти країн світу. І по отриманню інвестицій, ми займаємо друге місце, і це я вважаю – результат», — сказав Богдан Білик.

За його даними, за шість місяців поточного року загальний обсяг споживчих товарів склав два мільйони чотириста пятдесят тисяч гривень, а роздрібний товарооборот підприємств склав один мільйон сто двадцять вісім тисяч гривень.

Леся, 11.08.2010 15:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини