Влада допомагає місцевим виробникам харчової промисловості. Більше того, рекламує за кошт виконкому — Білик

Міська влада не ігнорує проблеми харчопереробної галузі Івано-Франківська і навіть допомагає підприємствам у вирішенні їх проблем.

Про це «Малакаві» повідомив Богдан Білик, начальник відділу економічного та інтеграційного розвитку МВК.

За його словами, вже є рішення міської ради про виділення земельних ділянок, під встановлення спеціалізованих магазинів, в яких продаватиметься продукція івано-франківських харчопереробних підприємств.

«Традиційно ми проводимо акцію «Купуємо івано-франківське, даємо роботу івано-франківцям». Проводимо продуктові ярмарки, тільки цього року їх вже було вісім. Безкоштовно рекламуємо наші підприємства. Випустили плакати з емблемами 12 фірм харчопереробної промисловості, розміщуємо їх банери. І все це за кошти виконкому», — говорить Богдан Білик.

За його словами, до кінця року мають відбутися наради-зустрічі усіх колективів підприємств із міським головою та іншими чиновниками.



«Після таких зустрічей складаються протоколи, і ми намагаємося допомогти підприємствам у вирішенні тієї чи іншої проблеми. Наприклад, хлібокомбінату допомогли із асфальтуванням дороги»
, — каже Богдан Білик.

А ще міська влада за свій кошт влаштовує навчання для персоналу харчопереробних підприємств та возить їх на виставки, в тому числі і міжнародні. В результаті підприємства можуть суттєво розширити ринки збуту.

«Так, є деякі проблеми по розрахунках супермаркетів із виробниками продукції. Але ми намагаємося знайти золоту середину», — говорить Богдан Білик.

old_editor, 16.10.2009 19:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини