У Франківську відкрили Центр патріотичного виховання учнівської молоді ім.Бандери. Правда про ОУН має поширитися по всій Україні

Центр патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери нарешті запрацює.

В цьому на урочистому відкритті Центру, приуроченому 50 річчю з дня смерті провідника ОУН, запевнив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

«Я звертаюся до молоді, центр ми відкриваємо для вас. Ви повинні знати правду про Бандеру та українську повстанську армію. Ми хочемо щоб ця правда саме з цього місця поширилася по всій Україні», — сказав Віктор Анушкевичус.

Перерізана символічна стрічка, клаптик якої кожен охочий міг взяти із собою. Також Центр був освячений та отримав благословення отців.

Усередині Центр патріотичного виховання учнівської молоді панує трепетна атмосфера, на стінах висять портрети воїнів і провідників УПА та великий портрет Степана Бандери, подарований Президентом України.

За словами франківського міського голови, цей Центр є багатопрофільним. Тут проводитимуться як екскурсії для усіх, так і вестиметься робота з дітьми.

«На рік з міського бюджету на утримання цього центру піде близько 250-300 тисяч гривень, - говорить Віктор Анушкевичус, - Нас ніхто не зможе поділити. Укарїна буде єдина - така, як мріяв колись Степан Бандера».

old_editor, 16.10.2009 17:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини