Є можливість того, що на місці народного Дому, ми побачимо черговий торгівельний центр — Семенович

Є підозри, що будівництво каплиці у парку Княгинин можуть використати у корисливих цілях.

 

Про це на прес-конференції заявила голова міського осередку НРУ Ліліана Семенович.

 

«Я не проти церкви та духовності у жодному випадку, - каже Ліліана Семенович, - Справа в тому, що будівництво каплиці у парку не є логічним, адже лише у кількох метрів звідти є наша Княгининська церква. Також поруч того місця, де повинна будуватися каплиця лемківської громади є памятний знак на честь 60-річчя депортації українців із Польщі».

 

За словами Ліліани Семенович, розміри самої каплиці викликають здивування.

 

«За проектом розміри каплиці складатимуть 18 на 20 метрів. Це зовсім не розміри каплиці. Це уже ціла церква. Для чого такі розміри? Можливо, що хтось іще має намір на тій землі, яка виділена під будівництво, виростити якийсь двоповерховий будинок. Дійсно, закрадається думка, що духовність людей використовують у власних корисливих мотивах», - каже пані Семенович.

 

Також лідер міського народного Руху висловила переконання, що Народний дім «Княгинин» потрібно відремонтувати, адже зараз він знаходиться у аварійному стані.

 

«Також не може бути й мови про те, щоб сам будинок знести й збудувати заново. Є можливість того, що на місці народного Дому, ми побачимо черговий торгівельний центр», - зазначила Ліліана Семенович.

 

Наостанок голова міського осередку НРУ висловила думку, що усі питання по виділенню землі на побудову культових споруд повинні проходити, як мінімум, громадські слухання.

old_editor, 14.07.2010 13:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини