Зараз ми виключно дивимося уперед, адже місце Руху на передовій — Шумега

Місце Народного Руху Україні на передовій українського політикуму.

Про це сьогодні на засіданні прес-центру «Вектор» заявив голова обласного крайового НРУ Ігор Шумега.

«Проблеми НРУ, про які так усі говорять, не сьогоднішні, — каже Ігор Шумега, — З ними ми зіштовхуємось практично напередодні кожних виборів, бо є зацікавленість багатьох впливати на Рух та його симпатиків. Зазначу, що в останніх виборах у нас була тільки одна ціль - це зберегти першу національну українську партію, яка базується на державницьких засадах. Зараз ми виключно дивимося уперед, адже місце Руху на передовій під Керівництвом Бориса Тарасюка та базуючись на ідеях В’ячеслава Чорновола».

Ігор Шумега переконаний, що розмови про те, що НРУ себе вичерпав є безпідставними.

«Не можна сперечатися про те, що деякий час значення Руху було применшене, — каже головний рухівець області, — У 2005-2008 роках для нашої активної роботи не було особливої потреби, адже у нас був український президент. Зараз, усе змінилося».

За словами Ігоря Шумеги, рішення лідера партії Тарасюка підтримувати на минулих виборах кандидатуру Тимошенко була цілком виправданою.

«Я впевнений, що якби перемогла Тимошенко, то ми би не мали сьогодні жодних розмов про Чорноморський Флот Росії, про перепис книжок з історії, про побої журналістів, — говорить Ігор Шумега, — Наша позиція була правильною, адже агітувати «проти всіх» - це тупик, а про Януковича не може бути й мови».

old_editor, 22.06.2010 20:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини