Міська організація Народного Руху готується до виборів. Рух був, є і буде - Семенович

Міська організація Народного Руху України налаштована рішуче на майбутні місцеві вибори, навіть попри вихід із лав партії таких відомих на Прикарпатті політиків, як Зіновій Фітель та Ігор Олійник.

Про це журналістам розповіла голова міської організації НРУ Ліліана Семенович.

"Рух серйозно готується до майбутніх виборів, - говорить Ліліана Семенович, - Збираємо в команду людей із різних галузей, і люди ці є справжніми фахівцями".

За словами Ліліани Семенович нікому не вдасться розколоти НРУ.

"Скоро Рухові виповниться 21 рік. В свій час він був єдиною альтернативою комуністичній партії. Саме завдяки Руху ми й отримали незалежність. Від того часу багато чинилося спроб його розколоти. Проте, я скажу одне - Рух був, є і буде, адже це не лише партія, а дійсно народний рух. Багато пішло з наших лав, але це не проблема, а очищення", - каже пані Ліліана.

Також Лілілана Семенович прокоментувала спроби створеної Михайлом Івасютином громадської організації "НРУ імені В'ячеслава Чорновола" привласнити приміщення на вулиці Шевченка 5, що належить партії Народний Рух.

"Прикро, що люди мають совість користуватися іменем нашого лідера у своїх мотивах, - говорить голова міського осередку Руху, - Коли у Івасютина ще була патртійна печатка, він з її допомогою зареєстрував свою ГО за нашою адресою. Це є проблема, але ми її вирішимо, адже у нас є всі документи на право власності цим приміщенням".
Леся, 13.07.2010 18:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини