Звільнення із посади заступника міського голови з питань ЖКГ Олександра Дерев’янка було виключно його власною ініціативою

Сьогодні на прес-конференції Олександр Дерев’янко розставив усі крапки в цьому доволі скандальному питанні.

«Сьогодні я розкрию таємницю свого звільнення, — каже колишній заступник мера, — Власне, ніякої таємниці й немає - це тільки моє рішення, що викликане розумінням того, що міська влада уже не потребує менеджера, який би керував ЖКГ. Я написав заяву, от і все».

Олександр Дерев’янко відзначив, що ніякого тиску на нього з боку міського голови не було.

«Тиску не було. Звичайно, деякі непорозуміння виникали, але усі вони були в площині різного бачення проблем галузі та шляхів їхнього вирішення», — зазначив Олександр Дерев’янко.

Олександр Дерев’янко прокоментував і конфлікт, що є між ним та фракцією БЮТ в міській раді, власне по квоті якої він й обійняв посаду заступника мера з питань УЖКГ.

«Я залишаюся членом БЮТ надалі, хоч зараз активної участі в житті фракції не приймаю - не запрошують. Я зазначу, що ніколи не підкорявся безглуздим рішенням і робив так, як це було добре для міста, — говорить Олександр Дерев’янко, — Конфлікту із фракцією немає. Є невеликі особистісні конфлікти, які до роботи не мають жодного відношення. Нам не слід сваритися, а навпаки – об’єднуватись».

Також Олександр Дерев’янко не спростував і не підтвердив інформацію про те, що він висуватиме свою кандидатуру на посаду міського голови на виборах 31 жовтня.

old_editor, 07.07.2010 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини