Нам потрібна допомога, щоб перебороти цю вакханалію, яка твориться у Івано-Франківську – Петро Іванишин

Нещодавно Державна житлово-комунальна інспекція у Івано-Франківській області оголосила пошук добровольців, які на паритетних засадах могли б відстежувати роботу місцевих ЖЕО. Таке розпорядження до Івано-Франківської ДЖКІ надійшло з Міністерства з питань житлово-комунального господарства України у вигляді положення завіреного Мінюстом.

«Ми запрошуємо людей обізнаних у нашій сфері. Нам потрібна допомога, щоб перебороти цю вакханалію, яка твориться особливо останні роки у Івано-Франківську. Досі ще не було звернень від бажаючих. Ще до такого розпорядження до нас приходила людина з цією ж ініціативою, проте не маючи права на співпрацю, ми змушені були відмовити», – розповідає начальник ДЖКІ в Івано-Франківській області Петро Іванишин.

Як пояснює начальник інспекції, вести перевірку й відстежувати протизаконні дії ЖЕО досить складно, адже усі перевірки проводяться з попередженням. Крім того, про перевірку необхідно повідомляти за десять днів.

«Жильці міста краще знають свій район, те, як працює їхня ЖЕО, а також недоліки, які потрібно усунути. Володіння такою інформацією допоможе нам контролювати чистоту міста та роботу ЖКГ», – каже Петро Іванишин.

old_editor, 02.02.2010 13:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини