Хто переміг би у боксерському поєдинку: Янукович чи Тимошенко — це питання найбільше цікавило чиновників на оперативній нараді

Поки заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель намагався розпочати щотижневу оперативну нараду, чиновники навперебій сперечалися про те, хто б переміг у боксерському поєдинку між двома кандидатами в Президенти України. Після десятихвилинної дискусії зійшлися на перемозі Тимошенко нокаутом у третьому раунді.

Під час наради ж, чиновники ніяк не могли заспокоїтись. Склалося враження, що сидять тут вони тільки тому, що так потрібно, але аж ніяк не для вирішення нагальних справ міста. Розмови по мобільному телефону, написання смс та телефонні ігри стали для них, напевне, єдиними розвагами в таку ранню годину вівторка. Кумедно виглядала ситуація, коли по черзі у чиновників дзвонили телефони, при чому вони не були переведені в беззвучний режим. Керівники управлінь довго шукали свої мобілки, даючи змогу всім присутнім, послухати музику, а потім зверталися до головуючого, мовляв, все нормально продовжуйте нараду далі. Тільки хтось один поговорить по телефону, одразу дзвонив другий, й історія повторювалася заново.

Склалося враження, що це дитячий садок, в якому кожен займається своїм — хтось сидить, ховає очі і уважно слухає, тільки б його не зачепили. Хтось зухвало перебиває опонента, щоб потішитись із його реакції. А хтось узагалі не приходить, вважаючи цей захід безперспективною тратою свого такого дорогоцінного, але з кишень громадян міста оплачуваного часу.

old_editor, 02.02.2010 13:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини