Заява Президії Ради Івано-Франківської обласної організації Політичної партії «Наша Україна»

30 травня 2010 року на звітно-виборній конференції Івано-Франківської обласної організації партії "ВО"Батьківщина" була прийнята Заява, де в черговий раз паплюжиться політична партія "Наша Україна". Мовляв вона є і "кишеньковою опозицією" і "плазує перед В.Януковичем та його представниками в області". Але лідери БЮТ, як завжди, будують свою політику на напівправді і великій брехні.

Ми, галичани, не маємо права забути, що у 2005 році у Верховній Раді законопроект про визнання воїнів ОУН-УПА депутатами від фракції БЮТ, яку очолювала Юлія Тимошенко, не був підтриманий, а внесений Президентом Віктором Ющенком 10 січня 2008 року проект Закону "Про правовий статус учасників боротьби за незалежність України у 20-90-х роках ХХ сторіччя" і визначений ним як невідкладний, в результаті кулуарного спротиву членів БЮТ так і не був розглянутий. В результаті 28 січня 2010 року Президент видав Указ "Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті". Водночас ми повинні пам'ятати, що саме наш лідер Віктор Ющенко видав Укази про присвоєння звання Герой України Роману Шухевичу і Степану Бандері.

Не слід нам забувати і про те, що після перемоги Помаранчевої Революції саме Юлія Тимошенко організувала розвал команди всенародно обраного Президента України Віктора Ющенка, але дуже небагато часу пройшло, як "любі друзі" опинилися на орбіті її дружнього впливу.

Не наша політична сила, розвалила національно-демократичну коаліцію, фактично голосуючи спільно з партією регіонів та комуністами у Верховній Раді, раз у раз долаючи вето Президента Віктора Ющенка по знакових для життя країни законопроектах.

Не наш лідер їздив до Москви у 2009 році домовлятися за газ і примушував своїх підлеглих підписувати чисті аркуші газової угоди.

Не наша політична сила була лише на один крок від антиконституційного перевороту у червні 2009 року, який зірвався завдяки принциповій позиції журналістів та страху В.Януковича перед ненадійністю обіцянок Ю.Тимошенко.

Не наш лідер обіцяв Путіну (про що останній сам говорив у інтерв'ю, дивуючись, чому такий крик підняла Тимошенко після підписання харківських угод) підписати у разі перемоги на президентських виборах угоду про перебування Чорноморського Флоту Росії у Севастополі на 50 років.

Не наша політична сила стояла осторонь у сесійній залі, коли Партія Регіонів намагалася проголосувати за ті ж харківські угоди чужими картками.

Не ми прагнемо за будь-яку ціну узурпувати право на єдину опозицію, на чолі з єдиним лідером, який також буде керований Кремлем.

"Наша Україна" залишається такою політичною силою, яка завжди стояла і стоїть на захисті української незалежності, яка ставить інтереси Держави вище від будь-яких власних вигод і не дозволить маніпулювати українським народом на догоду будь-чиїм особистим амбіціям.

Прийнято на засіданні

23 червня 2010 р.


old_editor, 25.06.2010 19:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини