Заборгованість по зарплатах на Прикарпатті 12.3 млн. грн. Наша область займає передостаннє місце в Україні — Ульванська

Станом на перше червня заборгованість по зарплатах в Івано-Франківській області складає 12.3 млн. грн.

Про це сьогодні на колегії ОДА сказала начальник управління праці Ярослава Ульванська.

«У січні на засіданні були вислухані усі керівники підприємств та попереджені про заборгованість власне їх підприємств. Проте 28 квітня відбулось ще одне засідання з метою перевірки кожного підприємця-боржника. Після чого був погашений борг у 3.5 млн. грн. Також на даний час здійснюються перевірки по всіх існуючих підприємцях для того, щоби визначити підприємства, які ухиляються від сплати боргів», — зауважила Ярослава Ульванська.

За її словами, із 67 існуючих підприємств краю, боргують зарплату своїм працівникам майже половина, а саме: 33 підприємства.

«Серед найбільших боржників Калуське телебачення - 244 тис. грн., 63 котельно-зварювальний завод на чолі з директором Микитюком - 363 тисячі, ВАТ «Коломийський КРП» - 1.7 млн. грн.», — сказала Ярослава Ульванська.

Цікаво, що, очевидно, проблеми із виплатою зарплат має і відпочинковий комплекс «Буковель», проте говорити про нього Ярославі Ульванській не дозволив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк. Як тільки про цей комплекс було згадано, доповідь начальника управління праці автоматично припинили.

old_editor, 25.06.2010 18:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини