Місто готове до опалювального сезону лише на 7 %. Я не знаю звідки у них такі дані — Білик

У Івано-Франківську нарешті приступають до ремонтних робіт на вулиці Набережна.

Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив начальник УЖКГ міста Василь Білик.

Василь Білик відмітив, що ситуація із ремонтом доріг міста покращується, хоча наголосив, що є певні проблеми із роботою асфальтного заводу.

«Я радий повідомити, що ми завершили роботи на вулиці Пасічній в дуже стислі терміни, - каже Василь Білик, - Завдяки нашим бригадам та працівникам ДАІ ми навели там порядок. Зараз ми розпочинаємо роботи на Набережній. Думаю, за днів 4-5 ми зробимо там поточний ямковий ремонт».

Також Василь Білик, сказав, що незважаючи на те, що вулиці Новгородська та Бельведерська знаходяться у «30-мільйонному» тендері, ямковий ремонт там необхідний, й він буде зроблений найближчим часом.

Міський голова дав вказівку комунальникам звернути увагу на вулицю Грюнвальдську.

«Скоро, а саме в липні, ми будемо святкувати 600-річчя Грюнвальдської битви. Тому ремонт там теж обов’язківий і його треба виконати негайно, - говорить мер, - А ще стосовно вулиці Деповська, де роботи просуваються дуже малими темпами, то їх слід пришвидшити і вже найближчим часом взятися за ремонт вулиці Хоткевича».

На останок Василь Білик озвучив результати вчорашньої селекторної наради із Міністром УЖКГ.

За словами головного комунальника міста, за даними Міністерства, Івано-Франківськ готовий до літнього опалювального сезону лише на 7 %, а це - передостаннє місце в Україні серед обласних центрів.

old_editor, 22.06.2010 14:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини