Мусимо констатувати, що зараз не відчуваємо того піднесення, що мала наша політична сила — Шкутяк

«Кожна політична партія чи громадська організація у своєму розвитку переживає періоди піднесення і спаду. На жаль, не стала винятком і політична партія «Наша Україна». Мусимо констатувати, що зараз ми не відчуваємо того піднесення, що мала наша політична сила у 2004-2005 роках, але, зробивши висновки та проаналізувавши причини, «Наша Україна» намагається знайти вихід з тієї ситуації, що склалася після виборів Президента України. Саме цьому питанню було присвячене чергове засідання Ради партії, що відбулося в Києві 29 травня.

Вів засідання лідер партії Віктор Ющенко. Його півторагодинний виступ містив як детальний аналіз проблем, так і пропозиції щодо їх вирішення, і викликав бурхливе обговорення у залі. Лунали різні пропозиції від представників різних областей, часто виступи були занадто емоційні, але не було байдужих. Відкрито дискутувалися питання керівництва партії, роботи Президії Ради, фінансовий стан та незадовільна координація роботи під час Президентських перегонів.

В результаті Радою партії прийнято ряд рішень, серед яких зафіксовано базові засади Концепції розвитку партії "Наша Україна" на сучасному етапі. Серед основних напрямків роботи відзначено розвиток і механізми просування ідеологічних засад, реформування організаційної структури, участь у місцевих виборах. Було запропоновано Віктором Ющенком і майже одностайно підтримано проведення найближчим часом звітно-виборних конференцій, починаючи з низових організацій, та ІХ з'їзду партії у серпні 2010 року, що дозволить фактично провести повний облік членів партії та обрати нове керівництво.

Зіновій Шкутяк,

народний депутат України,

голова Івано-Франківської

обласної організації

партії «Наша Україна»

old_editor, 03.06.2010 20:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини