Минулої середи в ранковий час було скоєно наїзд на пішохода, дитину. Водій утік з місця злочину — правоохоронці

Міліції вдалося утримати порядок в місті під час шкільних випускних.

Про це сьогодні йшлося на нараді у міського голови.

«Нами було перекрито усі прогнозовані місця скупчення випускників — міський парк, міське озеро та ін., — говориться в звіті МВВС з громадської безпеки, — Завдяки цьому, вдалося уникнути будь-яких конфліктів».

Зокрема, було відмічено, що за минулий тиждень до відділків міліції надійшло 262 звернення громадян, з яких 115 кваліфіковано, як злочини. 26 інформацій - це злочини кримінального характеру, 10 - економічного.

«За останній тиждень в Івано-Франківську було скоєно сім квартирних крадіжок, з яких п’ять уже розкрито, — йдеться в доповіді МВВС з громадської безпеки, — Також розкрито одне резонансне вбивство, що минулого тижня сталося в місті. Завдяки оперативним діям працівників міліції злочинця вдалося затримати, правда, в одному із сіл Рогатинського району».

Також збільшилася кількість порушень водіями ПДР. Так за минулий тиждень їх в місті було зафіксовано 743, з них 15 випадків керування автомобілем у нетверезому стані. Сталося два ДТП.

«Минулої середи в ранковий час було скоєно наїзд на пішохода, дитину. Водій утік з місця злочину, - говорять міліціонери, - Затримали його уже того ж вечора. Злочинцю пред’явлені обвинувачення, ведеться слідство».

old_editor, 01.06.2010 20:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини