Ми ремонтуємо першочергово 62 вулиці. Найближчим часом закінчимо роботи на вулицях Пасічна та Тролейбусна — Ковальчук

Міський голова Віктор Анушкевичус на ранковій оперативній нараді офіційно представив нового начальника УЖКГ міста.

Ним став Василь Білик, який замінить на цій посаді звільненого півтора місяці тому Петра Косюка.

«Ця людина не перший день в комуналці, — каже Віктор Анушкевичус, — Я думаю, він справиться».

Так за словами начальника служби оперативного реагування Тетяни Клочко, за минулий тиждень у Івано-Франківську випало 116.7 мм. опадів. Такий рівень опадів у три рази більше за декадну норму.

«Через надмірне зволоження ґрунту спостерігалося падіння дерев в різних частинах міста, — каже Тетяна Клочко, — Багато підвалів будинків було також затоплено, проте зараз вода уже зійшла».

Також Тетяна Клочко відмітила необхідність звернення уваги на незаконні зони паркування таксистів.

«Таксі 15-56 влаштували зупинку на тротуарі біля роддому, - говорить Тетяна Клочко, - Це створює чималі незручності для проїзду як звичайного транспорту, так і машин швидкої допомоги».

Також 7 адмінпротоколів за минулий тиждень складено «Муніципальною інспекцією із благоустрою» щодо паркування транспортних засобів на газонах.

За словами директора департаменту соціальної політики Олександри Заклинської, у Івано-Франківську існує велика проблема із укладанням трудових договорів між роботодавцями та працівниками.

Так в ході рейдової перевірки 10 суб’єктів господарювання лише у двох немає порушень щодо укладання трудових угод. Із 34 суб’єктів господарювання, які мають дозволи на встановлення літніх майданчиків у восьми проблеми із трудовими угодами.

Не обійшли на нараді й тему ремонту доріг.

«Зараз працює вісім бригад ремонтників, — каже начальник технагляду УЖКГ Микола Ковальчук, — 600 тон асфальту використано за час ремонтних робіт. Ми ремонтуємо першочергово 62 вулиці. Найближчим часом закінчимо роботи на вулицях Пасічна та Тролейбусна».

Як повідомив Микола Ковальчук, зараз розпочато роботи по розмітці вулиць.

«Вулицю Івасюка ремонтуватиме за власний кошт «Облавтодор», - відмітив Микола Ковальчук, - А ще - 400 тисяч гривень піде на погашення боргів асфальтного заводу».



old_editor, 25.05.2010 22:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини