В інтерв'ю, яке давала завідуюча Завойська Надія журналістам, немає ні одного слова правди — читач «Малакави»

На адресу «Малакави» надійшов черговий коментар про садочки Івано-Франківська. Подаємо його в повному обсязі.

«Доброго дня!

Прочитавши на вашому сайті відгуки про те, як та за які суми влаштовують малят в садок «Катруся», не можу не зауважити про те, що таке дійсно є. Ні одна дитина в садочок не влаштована без хабара. В інтерв'ю, яке давала завідуюча Завойська Надія та вихователь Людмила Озорович , журналістам "malakava", немає ні одного слова правди, оскільки сама на цьому переконалася, коли влаштовувала дитину в садок. А й справді, хабарі існують, і не в маленьких сумах, а також благодійні внески, які не зрозуміло куди або кому вони ідуть, такі як ремонт садка, групи, сходових кліток, ремонт даху, ремонт басейна. Хоча зі слів завідуючої, з якою проводила malakava співбесіду, вона сказала, що ніколи таких грошей в руках не тримала, і що благодійні внески, які збирають в садочку витрачаються виключно на закупівлю канцтоварів та навчального матеріалу.Так як моя дитина відвідує цей садок, я особисто стверджую, що закупівлю канцтоварів і навчального матеріалу проводять батьки за свої власні кошти.

Що казати, коли на Новий Рік лише виступ Діда Мороза, який тривав 20 - 30 хв.коштував з кожної групи 260-280 грн., залежно від кількості дітей в групі. А в садочку нараховується 12 груп.

При необхідності я можу надати докази вам особисто, які можуть підтвердити дану інформацію,так як на даний час деякі з них у мене вже є, решта буде до кінця поточного місяця»
.

Нагадуємо, що «Малакава» розпочинає розслідування про те, як працюють дитячі садки. Як малят харчують, чи дійсно за ними доглядають належним чином і куди йдуть гроші, які призначені на потреби групи. Про все це, а також коментарі начальника управління освіти та завідуючих ДНЗ читайте в наступних матеріалах.

Якщо ви зіткнулися із випадками хабарництва у садках чи неналежного догляду і хочете розповісти свою історію пишіть нам на електронку editor@malakava.com або телефонуйте за номером 55 94 44

old_editor, 24.05.2010 22:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини