Вибори до місцевих рад можуть відбутися уже в листопаді — Юрій Романюк

В БЮТ допускають, що вибори до місцевих рад будуть в листопаді. Зокрема в цьому впевнений керівник фракції БЮТ в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк.

«Я не впевнений, що вибори до місцевих рад будуть 27 березня, як про це заявив Литвин. Його логіку зрозуміти легко. З антирейтингом Литвина, спікеру ВР України вигідно, аби дату місцевих виборів затягувати. Втім, для Партії регіонів, при нинішньому бюджеті виживання, переносити вибори з листопада на березень наступного року – це втратити кредит довіри людей, запас якого зовсім не безмежний», — вважає Юрій Романюк.

За його словами, наразі є два фактори, які небезпечні для Януковича і його компанії. Це мізерна сума бюджетного фінансування та фактор часу, який не на його користь.

«Сьогоднішні травневі та червневі надбавки по пенсіях свідчать про те, що Янукович намагається виконати свою передвиборчу обіцянку напередодні ймовірних листопадових виборів до місцевих рад. Березневі вибори до місцевих рад для Януковича і його компанії небезпечні відсутністю позитивних зрушень і реальних здобутків, які можна запропонувати суспільству напередодні виборів, — говорить Романюк. — Для закріплення їхньої перемоги на місцевому рівні і для здобуття певного контролю в місцевих органах влади в 17 областях, де він не отримав підтримки на президентських виборах, спонукає Януковича і його команду вибрати більш оптимальний варіант і зручний в електоральному плані час початку виборчої кампанії, а саме – листопад 2010 року».

old_editor, 19.05.2010 19:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини