Вишиванюка звинувачують у тиску на перевізників. Десятки автоперевізників просто залякані — Сич

Голова івано-франківської ОДА Михайло Вишиванюк несе співвідповідальність за дії Президента.

Таку думку висловив головний обласний «свободівець» Олександр Сич.

«Зараз може постати питання, що ніхто поки нічого не підписує, а люди вже протестують, — говорить Олександр Сич, — Ми маємо погані перспективи, коли в таємному режимі Янукович підписав угоду із Мєдвєдєвим про Флот, потім Верховна Рада антиконституційно це ратифікувала. Ми маємо підозри, що теперішній візит Президента Росії може спричинити такі самі дії».

За словами Олександра Сича, на перевізників знову чиниться тиск, всупереч заявам губернатора про протилежне.

«Скільки б Вишиванюк перед депутатами обласної ради не розповідав, що немає ніякого тиску на автоперевізників, я скажу, що насправді тиск існує, — говорить Олександар Сич, — Ми на сьогоднішній день не змогли найняти автобуса для поїздки до Києва. Десятки автоперевізників просто залякані. Зараз, жоден із них про це не скаже, але завтра, коли теперішній режим буде скинуто, то кожен із них заговорить, заговорить в суді».

Олександр Сич зазначив, якщо людям заборонятимуть поїздки до столиці, то вони кожного разу висловлюватимуть свій протест під стінами облдержадміністрацій.

«Люди, які висловлюють свій протест мають на це право, — зазначає Олександр Сич, — Стаття 17 Конституції України говорить, що народ України, а отже і кожен громадянин, має право захищати суверенітет своє держави, якому на сьогодні є реальна загроза. Суверенітет - це тоді, коли влада країни діє від імені народу і не залежить від будь-якого впливу. А дії українського Президента сьогодні є залежними від Москви».

old_editor, 18.05.2010 22:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини