Християнські організації Франківська виступлять проти абортів. Аборти потрібно заборонити законом — Галюк

Завтра у Івано-Франківську пройде акція «Бог дав мені життя» спрямована проти абортів. Як розповіли організатори, триватиме акція впродовж дня, а о 16:30 відбудеться звернення до франківської молоді під гаслом «Аборт - це дітовбивство». У зверненні візьмуть участь не лише організатори, а також представники церкви та медицини, які виступлять з чіткою позицією щодо ситуації з абортами в країні.

«Своєю діяльністю ми плануємо добитися заборони абортів законодавством, що відповідно зменшить попит на аборти. На меті ми маємо також проінформувати молодь міста Івано-Франківська про реальну ситуацію в Україні, зокрема зі статистикою, а також про наслідки абортів», — розповідає керівник Координаційної Ради акції «Бог дав мені життя» Богдан Галюк.

Після звернення на Вічевому майдані пройде благодійний концерт за участю місцевих молодіжних гуртів, а також гостей з Чернівців та Дніпропетровська.

Організатори переконані, що така акція піднімає питання №1 у країні, адже Україна входить в 21 % країн, де аборти дозволені без обмежень (наприклад, у Німеччині, Іспанії та багатьох інших європейських країнах аборти здійснюються тільки за рекомендацією лікаря). До того ж, Україна посідає перше місце в Європі за кількістю абортів.

«Те, що ми маємо в країні: низький економічний та моральний рівень - це наслідок нашої несвідомості, у чому винити потрібно лише себе й свою низьку духовність. Це стосується й нашого ставлення до життя. Наша молодь хоче кохати, але не хоче нести відповідальності. Ми надіємося, що наша акція допоможе усвідомити, що дитина - це не побічний наслідок, а те, що дав Бог», — переконаний співорганізатор акції президент обласної громадської організації «Я обираю життя» Віктор Кім.

old_editor, 11.05.2010 20:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини