Фестиваль «Вгору серця» пройде у Франківську втретє. Організатори очікують 10 тис. гостей з України та закордону

18 квітня – 6 травня у Івано-Франківську втретє пройде Фестиваль Христового міста «Вгору серця». Раніше організований за ініціативою спільноти «Як Марія», вже сьогодні охопив усю християнську спільноту міста.

«Впродовж фестивалю ми плануємо проведення різних заходів. Зокрема, розпочнеться фестиваль мюзиклом «А над нашою вірою – Вічність…», відбудеться 18 квітня у Драмтеатрі. Також буде діяти фотовиставка «Франківськ – Христове місто: бути вільним у своєму місті» та ін.. А завершиться усе концертом під відкритим небом на міському озері», – розповідає координатор фестивалю Христина Підлісецька.

Очікується, що фестиваль відвідають близько 10 тис. гостей з України, Польщі та інших країн близького зарубіжжя. Подія підкреслить значення християнських цінностей, сприятиме формуванню позитивного іміджу Івано-Франківська в міжнародному контексті, як каже координатор.

Минулого року фестиваль зібрав близько семи тисяч учасників. Цього року фестиваль відбудеться за підтримки як міської влади, так і обласної, також до співпраці долучиться й «Пласт».

old_editor, 16.04.2010 16:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини