У прикарпатських школах пройде «День довкілля». Ми хочемо виховати патріотів та рослинолюбів — організатори

У другій половині квітня у Івано-Франківську та області пройде акція «День довкілля – 2010», спрямована на покращення екологічного виховання молоді, зокрема школярів.

Як розповідають організатори, Івано-Франківський обласний державний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, у межах акції пройде низка заходів, у яких приймуть участь усі сімсот шкіл області.

«Ми сподіваємося, що завдяки таким акціям діти навчаться з повагою ставитися до природи. Не даремно ця акція накладається на заходи, що проводитимуться до 24 річниці Чорнобильської катастрофи. Показавши дітям те погане, що стало наслідком катастрофи, ми спробуємо дати можливість саме дітям змінити екологічну ситуацію у державі. Ми можемо виховати рослинолюбів, але це можливо лише тоді, коли дитина стане справжнім патріотом», — каже заступник директора центру Валентина Тимків.

У межах акції пройдуть такі заходи як «Рослини-радіопротектори» (навчально-виховного плану), відкриті заняття у рамках «Тижня екології», інтелектуальні турніри «Юні дослідники», «Майбутнє лісу у твоїх руках».

old_editor, 08.04.2010 15:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини