Довірити роботи по впорядкуванню вулиць міста ТОВ «ВОСТОК-2006» - це шизофренія — Стасюк

У фірми, яка може ремонтувати дороги у Івано-Франківську, центральний офіс знаходиться в квартирі житлового будинку у Дніпропетровську.

«Малакаві» вдалося дізнатися деяку інформацію про фірму «ВОСТОК-2006», скористатися послугами якої для ремонту міський доріг закликав депутатів міської ради мер Віктор Анушкевичус.

Згідно наявної інформації, основний офіс компанії, що займається будівельними та дорожніми роботами, знаходиться за адресою місто Дніпропетровськ, вулиця Чичеріни 74/а, корпус 4, квартира 304.

Більше того, директор фірми, Фокеєв Костянтин Станіславович, одночасно є і її бухгалтером.

Дивує і те, як фірма, валовий дохід якої за 2009 рік склав п’ять мільйонів, сорок п’ять тисяч, сімсот двадцять дві гривні, зможе працювати в кредит три роки, за кошти, якої в неї немає. Нагадаємо, що ціна проекту - 30 мільйонів гривень, які міська влада, у разі прийняття відповідного рішення, виплачуватиме три роки по десять мільйонів щорічно. Фірмі доведеться брати гроші в борг самій, адже потрібно буде закупляти й матеріали, й виплачувати заробітну плату працівникам.

«Ця фірма безумовно сподобалася меру, - каже член фракції БЮТ у міській раді Володимир Стасюк, - Може тому, що вона виконувала роботи по впорядкування вулиць у Вовчинцях. Але ж міські вулиці не порівняти із сільськими. Ознайомившись із інформацією про ТОВ «ВОСТОК-2006», скажу, що довірити роботи по впорядкуванню франківських доріг цій підозрілій фірмі - це шизофренія».

old_editor, 01.04.2010 20:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини